Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Όλα μηδέν στη Νέα Σμύρνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χωρίς τέρματα και με ελάχιστες φάσεις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Μπάλαμπαν στο 35΄.
Οι “κυανέρυθροι” έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για τη νίκη, όμως ο Αστέρας ήταν καλά στημένος και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του.
 
Μάλιστα, σε μία αντεπίθεση φωτιά, όπου ο Κρις συνεργάστηκε με τον Αράς, ο τελευταίος βγήκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάχο, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Αυστριακό, που έπεσε και έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Ωστόσο η κορυφαία φάση του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους. Στο 35’, ο Μπάλαμπαν εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση με την μπάλα να χτυπά στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και στην εξέλιξη της φάσης τον Λαδάκη να την απομακρύνει όπως οπως από την περιοχή των Αρκάδων.
 

Οι συνθέσεις:
 
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα (75′ Οκπάπο), Μπάλαμπαν, Κούκετς (58′ Σκούρτης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης (67′ Βαρό), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Ουντότζι, Λαδάκης, Μπαστία, Κρις (70′ Κερ), Αράς (46′ Καρέρα), Ροζέριο (83′ Φορτούνης).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε