Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ: “Σπουδαίος ο Σπανούλης, αλλά…”

Ολυμπιακός – Ρεάλ: “Σπουδαίος ο Σπανούλης, αλλά…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο (8/12) εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πάμπλο Λάσο και Τρέι Τόμπκινς μίλησαν για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, κάνοντας ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, τόνισε ότι ο Τέιλορ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση, με τους Ισπανούς να ταξιδεύουν με 13 παίκτες στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υποστηρίζοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ.

“Την Τετάρτη, ήταν η πρώτη ημέρα που καταφέραμε να κάνουμε ομαδική προπόνηση. Ο Τέιλορ είναι καλά και θα ταξιδέψει. Ο Ρούντι είχε επίσης πρόβλημα, αλλά θα είναι στην αποστολή, που θα αποτελείται από 13 παίκτες. Θα δούμε την τελευταία στιγμή ποιος θα μείνει εκτός. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία σταθερή ομάδα που έχει σημεία αναφοράς τόσο μέσα στο ζωγραφιστό όσο κι από μακριά. Έχουν ξανά τον Σπανούλη, έναν σπουδαίο παίκτη, που δημιουργεί με τη μπάλα. Ο Πρίντεζης είναι το βασικό τους σημείο αναφοράς στο frontcourt, μαζί με τους Μιλουτίνοφ και ΜακΛιν, που επίσης παίζουν σπουδαία. Παράλληλα, έχουν καλούς σουτέρ, όπως ο Ρόμπερτς κι ο Στρέλνιεκς. Ο Ολυμπιακός παίζει καλά και μένει πιστός στη φιλοσοφία που τον έχει οδηγήσει στα θετικά αποτελέσματα. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ακόμα, χρειαζόμαστε καλές επιλογές στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη”, σχολίασε ο Λάσο.

“Γερή δόση ενέργειας η επιστροφή Σπανούλη”

Από την πλευρά του, ο Τρέι Τόμπκινς τόνισε ότι η Ρεάλ δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον περιορισμό του Βασίλη Σπανούλη.

“Είμαστε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σκληρό θα είναι το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και περιμένω ένα καλό ματς που θα μας δώσει τη νίκη. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης τους. Η επιστροφή του είναι μία γερή δόση ενέργειας και ταλέντου στο ρόστερ τους κι ένα έξτρα κίνητρο για τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό, αλλά και για τον καθένα που θα βρούμε απέναντι μας. Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στους υπόλοιπους, όπως ο Πρίντεζης ή ο Παπανικολάου, καθώς ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ καλά ως ομάδα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο έναν παίκτη, όσο καλός κι αν είναι αυτός”, τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις