Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Οργή στην Παιανία – “Τώρα γίναμε στημένοι;”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έξαλλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σχετικά με αποπομπές ποδοσφαιριστών και μαύρες λίστες από τον Γιάννη Αλαφούζο. “Βρείτε ομάδα”, είπαν μέλη της διοίκησης στους μάνατζερ των παικτων που δεν υπολογίζονται.

Οι ποδοσφαιριστές που συγκαταλέγονται στη “μαύρη λίστα” του Γιάννη Αλαφούζου τόνιζαν κατά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας την Τρίτη πως κατηγορούνται άδικα για ηθελημένη μειωμένη απόδοση.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν εξοργισμένοι και μιλούσαν για αχαριστία, καθώς αγωνίζονται απλήρωτοι, ενώ έχουν βοηθήσει την ομάδα, δεχόμενοι απανωτούς διακανονισμούς.

Σε συζητήσεις τους σε “πηγαδάκια” τόνιζαν πως περίμεναν κάποιον από την διοίκηση να πάει στη Παιανία και να τους εξηγήσει τους λόγους της “επίθεσης” που δέχθηκαν.

Κύριοι εκφραστές των παραπόνων ήταν οι Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον πρώτο να είναι… εκτός εαυτού για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν μετά το ματς στη Βέροια. “Δεν είναι πράγματα αυτά. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε από τις εφημερίδες και τα σάιτ τέτοια πράγματα. Τώρα γίναμε και στημένοι;”, έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες του “τριφυλλιού” ενώ περίμεναν και κάποιο “σημάδι” από τη διοίκηση λέγοντας: “Να έρθει κάποιος από τη διοίκηση εδώ να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Να έρθουν να μας τα πουν κατάμουτρα όλα αυτά”!

Ο Κώστας Ελευθεράκης και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλησαν να τους ηρεμήσουν, αλλά οι προσπάθειες τους πήγαν… στράφη! Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως μέλη της διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ, ενημέρωσαν τους μάνατζερ των Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου και Σπυρόπουλου πως πράγματι βρίσκονται στη μαύρη λίστα και πως θα πρέπει να βρουν ομάδα.

Διαβάστε ακόμα…

Πήρε τα οικονομικά στοιχεία ο Φαϊζάλ

Ο Ρότσα άφησε εκτός αποστολής όλους τους “φευγάτους”

Εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό – Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος στη μαύρη λίστα

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία για τον Βύντρα

Παίρνει…σκούπα ο Αλαφούζος

Αυστηρή ανακοίνωση από Αλαφούζο: Κάθαρση στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε