Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παγκόσμιος θαυμασμός για Φετφατζίδη

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη με την Εθνική ομάδα εντυπωσίασε Έλληνες και ξένους. Όλοι πλέκουν το εγκώμιο του 20χρονου μέσου που πλέον έχει να αντιμετωπίσει την ξαφνική δημοσιότητα.

Κατσουράνης: Συγκλονιστικός ο Φετφατζίδης

Όταν στο 15ο λεπτό του αγώνα κόντρα στο Ισραήλ ο Σωτήρης Νίνης τραυματίστηκε, ο Φερνάντο Σάντος έριξε στα… βαθιά τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο πιτσιρικάς όχι μόνο “κολύμπησε” αλλά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης. Όλοι σήμερα ασχολούνται μαζί του και αυτός καλείται να αποδείξει ότι εκτός από το μεγάλο ταλέντο έχει τα προσόντα να αντιμετωπίσει και την ξαφική δημοσιότητα.

Ο Τάκης Λεμονής με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM μίλησε για μεγάλο λάθος του αθλητικού Τύπου:

“Δυστυχώς γίνεται μεγάλο λάθος αυτή τη στιγμή. Ναι μεν, έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά σαν ποδοσφαιριστής και κάνει καταπληκτικά πράγματα. Αλλά γιατί όμως να τον ονομάζουμε Μέσι και να θέτουμε ένα ταβάνι πολύ υψηλό.
Έχει ώριμο παιχνίδι, και ξέρει πότε θα χρησιμοποιήσει την ντρίμπλα και πότε όχι. Πιστεύω όμως ότι είναι λάθος η προβολή αυτή. Είναι ένα παιδί που θα βλέπει σήμερα τα πρωτοσέλιδα και θα αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά με πέρσι. Σε κάποια κακή στιγμή θα γράψουν ότι πήραν τα μυαλά του αέρα και θα του κάνει κακό.”

Ενδεικτικά είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων:

GOAL: ΦΕΤΦΑ-λη η χάρη σου
 
ΦΩΣ: Ο μικρός μάγος ΦΕΤΦΑ τους έβαλε στην τσέπη του
 
Πρωταθλητής: Είναι “Μέσι”!
 
Εξέδρα: Μάγος!
 
Γαύρος: Τους χάζεψε ο Έλληνας “Μέσι”
 

Και οι ξένοι πάντως έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση του Φετφατζίδη.

UEFA: «Ο Φετφατζίδης ήταν ένας μόνιμος κίνδυνος κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τις εξαιρετικές ντρίμπλες και την μεγάλη ταχύτητά του».

Sportinglife.com:
«Το πρώτο πρόβλημα για τον Φερνάντο Σάντος ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Σωτήρης Νίνης αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Αντικαταστάθηκε από το νεαρό άσο του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη περισσότερα δείγματα του εξαιρετικού ταλέντου του. Ο Φετφατζίδης ήταν συνεχώς η μεγαλύτερη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Ισραήλ».

NBC: «Ο Σωτήρης Νίνης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 15ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Ραμί Γκέρσον. Όμως, ο 19χρονος αντικαταστάτης του, Γιάννης Φετφατζίδης, ταλαιπώρησε τους φιλοξενούμενος όλο το βράδυ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε