Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπανικολάου: Ο Περπέρογλου θα με βοηθήσει να βελτιωθώ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η παρουσία του Στράτου Περπέρογλου μπορεί να μειώνει το χρόνο συμμετοχής του Κώστα Παπανικολάου αλλά ο νεαρός φόργουορντ λίγη ώρα μετά το νικηφόρο πέρασμα από το κλειστό του ΟΑΚΑ εξήγησε τους λόγους που ο πρώην “πράσινος” θα τον βοηθήσει να βλετιωθεί.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Sentragoal μετά το τέλος του ντέρμπι.

“Ο Στράτος είναι καταπληκτικός χαρακτήρας. Τον έχω γνωρίσει το 2009 και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Μόνο καλό έχει να μου κάνει φέτος. Θα με βοηθήσει πολύ και πιστεύω ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ καλό για την ομάδα ώστε να ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω. Στο ντέρμπι ήταν και πάλι σταθερός. Πολύ καλός. Βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να φτάσει στη νίκη, ενώ έβαλε κάποια και κρίσιμα σουτ εκεί που είχαμε κολλήσει δίνοντας την παραπάνω ενέργεια.

Πανηγύρισα έξαλλα το συγκεκριμένο καλάθι, όχι επειδή μου βγήκε η πίεση του αγώνα, αλλά επειδή ήθελα να δώσω ενέργεια και ψυχολογία στην ομάδα μου για να πάρουμε λίγο… μπρος! Ήμασταν σε πολύ κακή κατάσταση εκείνη τη στιγμή και έπρεπε να γίνει κάτι προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα το ξέσπασμα εκείνη τη στιγμή.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι κατακτήσαμε ήδη την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα θα ήταν βαριά λόγια να χρησιμοποιήσουμε και να πούμε κάτι τέτοιο! Υπάρχουν πολύ δύσκολες έδρες στην Α1 και πολύ δύσκολες ομάδες, τις οποίες αν υποτιμήσεις θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο σε εμάς.

Ήταν πολύ γερή η σφαλιάρα που φάγαμε στην Εφές. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Ολοι καταλάβαμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Έπρεπε να παίξουμε την άμυνα μας. Την άμυνα που ξέρουμε και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίζουμε για να μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Ολοι μας γνωρίζουμε ότι αν δεν δώσουμε τα πάντα στην άμυνα δεν πρόκειται να φτάσουμε κάπου.”

Στην κορυφαία 12άδα εκτός ΝΒΑ Διαμαντίδης και Σπανούλης

Δ. Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα ελήφθη…

Σπανούλης: Όταν είμαστε καλοί, μπορούμε να κερδίσουμε παντού

Πεδουλάκης: Ήμασταν πολύ άστοχοι

Σαν στο σπίτι τους! – “Ερυθρόλευκη” απόδραση με Σπανούλη-Περπέρογλου

“Χάθηκε το ενδιαφέρον για τον πρωταθλητή στο μπάσκετ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε