Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρώτο τεστ αρνητικό, Ελλάδα – Σενεγάλη 0-2

Όσο περνούσε η ώρα η Σενεγάλη ήταν καλύτερη
Όσο περνούσε η ώρα η Σενεγάλη ήταν καλύτερη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ η Εθνική Ελλάδος ήταν απογοητευτική γνωρίζοντας την ήττα από την Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό.

Ρεχάγκελ: Θέλουμε δουλειά

Ο Ότο Ρεχάγκελ μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να έφυγε από το στάδιο του Βόλου μετά την 101η φορά που κάθισε στον πάγκο της Εθνικής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απείλησε ελάχιστα στους Αφρικάνους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε και αρκετά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα να απειληθεί αρκετές φορές.

 
Η είσοδος του Μπα στον αγωνιστικό χώρο στο 67΄ έδωσε πνοή στην Σενεγάλη και από κει και έπειτα έγινε η κυρίαρχος του αγώνα. Στο 71΄ ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ έπαιξε γρήγορα με τον Νιάνγκ και ο άσος της Μαρσέιγ νίκησε με εξαιρετικό πλασέ τον Χαλκιά και ενώ πρώτα είχε προσπεράσει τον Σπυρόπουλο.
 
Αυτό το γκολ δεν “ξύπνησε” του διεθνείς”. Αντίθετα έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη Σενεγάλη που πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 80΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ενταό. Μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα αφού ο Χαλκιάς απέκρουσε το σουτ του Ντιούφ στο 88΄.
 
Θετικό κρίνεται το ντεμπούτο του Καπετάνου, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ καθόλου δεν έπαιξαν οι Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μανιάτης και Γκαλίτσιος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε