Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε ανοικτή… γραμμή με Ολιανένσε για Κονσεϊσάο

Σε ανοικτή… γραμμή με Ολιανένσε για Κονσεϊσάο

Η αποχώρηση του Σέρζιο Κονσεϊσάο από τον Πορτογαλικό σύλλογο για τηνAEK δεν εξελίσσεται σε εύκολη υπόθεση. Μάλιστα, τα Μέσα της χώρας εμφανίζουν τους “κιτρινόμαυρους” διατεθημένους ακόμα και να πληρώσουν ένα μικρό ποσό για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που βάζει ο πρόεδρος της Ολιανένσε.

 Οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε συνεννόηση με αυτούς της Ολιανένσε για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του 37χρονου τεχνικού.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Κονσεϊσάο, του δικηγόρου του και της διοίκησης της Ολανένσε συνεχίζονται με τις αντιστάσεις πάντως του «αφεντικού» του πορτογάλικου κλαμπ να μην δείχνουν εύκολες να ξεπεραστούν…

Γι αυτό, ο Ανδρέας Δημητρέλος αποφάσισε να έχει απευθείας επαφή με τον Ισιντόρο Σόουζα, με τον οποίο ψάχνει φόρμουλα να ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» του Κονσεϊσάο με την Ολιανένσε.

Σύμφωνα με την «A Bola», δεν αποκλείεται η Ένωση να δώσει και ένα μικρό ποσό (τα οικονομικά της δεν της επιτρέπουν κάτι παραπάνω) προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία

Εφόσον λοιπόν κάτι τέτοιο γίνει (το αργότερο την Τρίτη) το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως ο Κονσεϊσάο είναι έτοιμος, μαζί με τον Ζορζ Ροζάριο και τον γυμναστή, Βίκτορ Μπρούνο, να έρθει στην Αθήνα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Μίλινκο Πάντιτς διστάζει ν’ αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, διότι ζητά εγγυήσεις (κατ’ άλλους και προκαταβολή) για τα χρήματά του.

Ζήτησε να φύγει ο Κονσεϊσάο!


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε