Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μειώνεται το “χάσμα” του Κόκκαλη με τον Μαρινάκη. Συνάντηση αυτή την ώρα, στα γραφεία της ΠΑΕ. Εν αναμονή των απαντήσεων Γέστε και Νικοπολίδη.

Τα χρονικά περιθώρια στον Ολυμπιακό “στενεύουν”, καθώς η προετοιμασία αρχίζει τη Δευτέρα. Η “βάση”…μπήκε με την έλευση του Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος από εδώ και στο εξής έχει μεγάλο φόρτο εργασίας. Πρώτα από όλα πρέπει να εκτιμήσει το ήδη υπάρχον υλικό, αλλά και να καθορίσει προς τα που θα κινηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις.

Εν τω μεταξύ, Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης “επαναπροεσεγγίζονται”, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Το ΦΩΣ”. Για να θεωρηθεί το σενάριο “ιδανικό”, θα πρέπει να υπάρξει η “χρυσή τομή” για να παραμείνει στο τιμόνι ο Κόκκαλης και να συνεισφέρει οικονομικά ο Μαρινάκης. Οι δύο άνδρες θα βρεθούν σε λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, σε μια συνάντηση που δεν ειναι “κρυφή” και ενδεχομένως στο τέλος της ημέρα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται η απάντηση του Αντώνη Νικοπολίδη, για το αν θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια των “ερυθρολεύκων”. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση του Έλληνα τερματοφύλακα θα είναι θετική, καθώς έχει δυνάμεις για να αγωνιστεί για μια ακόμη σεζόν, αλλά και θέλει να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη στιγμή.

Γύρω στις 400 χιλιάδες ευρώ είναι η διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φρανσίσκο Γέστε. Ο Βάσκος μεσοεπιθευικός φέρεται κάτι παραπάνω από θετικός στο να έρθει στον Ολύμπιακό και η απάντηση του αναμένεται σήμερα ή αύριο. Ο 31χρονος έχει πρόταση και από το Ντουμπάι, την οποία θεωρεί καλύτερη οικονομικά, αλλά όχι σε επίπεδο αθλητικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε