Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκόκο: “Έμεινα στην ΑΕΚ γιατί θέλω να την εκπροσωπώ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και υπογράμμισε ότι θα δίνει το 100% των δυνάμεων του σε κάθε αγώνα.

“Βεβαίως ήταν αυτό που ήθελα. Αλλιώς δεν θα είχα υπογράψει. Τόσο η οικογένειά μου όσο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, μου έχουν πει να είμαι σωστός απέναντι σε αυτούς που μου συμπεριφέρονται σωστά. Τόσο ο κόσμος όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ μου έχουν φερθεί σωστά και θέλω να είμαι και εγώ σωστός απέναντί τους”, δήλωσε ο Νάτσο Σκόκο, μετά την πρωινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”.

Ανανέωσε ο Σκόκο μέχρι το 2013! – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Ο παίκτης της “ένωσης”, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί και οι δύο “αιώνιοι”, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του, συμπλήρωσε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του δεν αλλάζει σε τίποτα τις σκέψεις και τους στόχους του: “Εγώ θα δίνω πάντα το 100% στην ΑΕΚ και θα έχω τους ίδιους στόχους. Ακόμη κι αν δεν είχα ανανεώσει εγώ θα έδινα τα πάντα για την ΑΕΚ. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”.

Ο Σκόκο ρωτήθηκε και για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ:
 “Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που εγώ δεν είπα ποτέ. Στον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι να μας στηρίξουν να είναι δίπλα μας και εμείς θα δώσουμε το 120%.Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είμαι εγώ. Αποφάσισα να μείνω γιατί έχω μεγάλη διάθεση να εκπροσωπώ την ΑΕΚ”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: “Πάντα ήμουν τυχερός και έβαζα γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν έχω μόνο στο μυαλό μου να σκοράρω, αλλά και να κερδίσουμε. Να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, γιατι την αξίζει. Είμαι 100% έτοιμος και με διάθεση να κερδίσουμε, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε