Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκ στη Μπαρτσελόνα–Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο Βιλανόβα!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι χειρότεροι φόβοι του τεχνικού της “Μπάρτσα” έγιναν πραγματικότητα. Ο Τίτο Βιλανόβα είναι πάλι αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Tην Πέμπτη θα υποβληθεί σε επέμβαση

Πριν από δεκατρείς μήνες, στις 22 Νοεμβρίου του 2011, ο Βιλανόβα είχε όγκο στην παρωτίδα και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο “Vall d’ Hebron”, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για… νίκη απέναντι στον καρκίνο.

El Mundo Deportivo

Σε εξετάσεις που έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος έχει επανεμφανιστεί. Tην Πέμπτη ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου.

marca.com

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα ήρθε να επιβεβαιώσει το πρόβλημα υγείας του τεχνικού της:

“Μετά από εξέταση, βρέθηκε ένας όγκος στην παρωτίδα του προπονητή Τίτο Βιλανόβα και απαιτείται χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει την Πέμπτη. Η νοσηλεία που απαιτείται είναι για περίπου 3-4 μέρες. Στη συνέχεια ο Τίτο Βιλανόβα θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες, για διάστημα περίπου έξι εβδομάδων. Στην περίοδο αυτή και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του, μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Κατόπιν επιθυμίας του ασθενούς, παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή.”

Ο Γιόρντι Ρόουρα αναλαμβάνει, προσωρινά, την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Ο Ρόουρα ήταν ο δέυτερος τεχνικός των Καταλανών και άμεσος συνεργάτης του Βιλανόβα.

Η Ρεάλ στο πλευρό του Βιλανόβα

Δεν υπάρχει! – Απίστευτο γκολ σε ποδόσφαιρο σάλας (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε