Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα χνάρια της Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός… Β!

Την δημιουργία μίας δεύτερης ομάδας στα πρότυπα των πρωταθλητών Ευρώπης εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Σκάουτερ για έναν μήνα στην Αργεντινή στέλνουν οι “ερυθρόλευκοι”. Μιραλάς: “Υπήρχαν προτάσεις τον χειμώνα”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος” το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανάπτυξη και άνοδο της ανταγωνιστικότητας στον Ολυμπιακό, προβλέπει την δημιουργία δεύτερης ομάδας του συλλόγου, όπως κάνουν πολλές ισπανικές ομάδες και ειδικά η Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει πάρα πολλούς παίκτες δανεικούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να παίζουν για τον σύλλογο, να δουλεύουν σε συγκεκριμένη φιλοσοφία και να ελέγχονται συχνά μέσω της δεύτερης ομάδας.

Στην Ελλάδα δεν είναι θεσμός των «ομάδων Β’» όπως συμβαίνει στην Ισπανία, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να ανοίξει τον δρόμο.

Εάν τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα της χώρας δεν ανταποκριθούν στο σχέδιο του Μαρινάκη, τότε εκείνος εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει μία ομάδα από χαμηλή κατηγορία και να την ανεβάσει στη Β’ Εθνική και να παρακολουθούνται από εκεί οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Παράλληλα, στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παει στην Αργεντινή για να δει νέα ταλέντα στο πρωτάθλημα της χώρας. Αυτός θα επιστρέψει μετά από έναν μήνα με τις προτάσεις του.

Μιραλάς: Υπήρχαν προτάσεις τον χειμώνα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε