Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στους «8» Άρσεναλ, Μπάγερν

Νασρί και Μπέντνερ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο ερυθρόλευκο πάρτι στο Λονδίνο
Νασρί και Μπέντνερ ήταν από τους πρωταγωνιστές στο ερυθρόλευκο πάρτι στο Λονδίνο, ΦΩΤΟΙ REUTERS

Καταπληκτική η Άρσεναλ διέσυρε με 5-0 την Πόρτο στο Λόνδινο. «Γλυκιά» ήττα για την Μπάγερν από την Φιορεντίνα με 3-2 που πανηγύρισε την πρόκριση μέσα στην Φλωρεντία.

Ποιος είδε την Άρσεναλ και δεν την φοβήθηκε απέναντι στην Πόρτο στο «Emirates”. Οι «κανονιέρηδες» του Άρσεν Βενγκέρ ήταν όνομα και πράγμα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «δράκους».

Ο Μπέντνερ με δύο τέρματα (10΄, 25΄) επιβεβαίωσε από νωρίς την ανωτερότητα της Άρσεναλ. Ο Νασρί με μία καταπληκτική προσπάθεια στο 63΄ανέβασε τον δείκτη το σκορ στο 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Έμπουε έκανε το 4-0 για να έρθει ο Μππέντνερ στις καθυστερήσεις και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ένα σκορ που μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως τιμητικό για τους φιλοξενούμενους με βάση της ευκαιρίες που δημιούργησε η Άρσεναλ στο παιχνίδι.

 

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα έβγαλε τη «ψυχή» της Μπάγερν αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Βάργκας στο 27΄ έδωσε σκορ πρόκρισης στους βιόλα και ο Γιόβετιτς στο 54΄ ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας στους γηπεδούχους. Κάπου εκεί ξύπνησαν οι  Βαυαροί μειώνοντας με τον Φαν Μπόμελ στο 60΄. Ο Γιόβετιτς στο 64΄έδωσε εκ νέου σκορ πρόκρισης στην Φιορεντίνα αλλά ο Ρόμπεν ένα λεπτό αργότερα πέτυχε το 3-2. Σκορ που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Μονάχου, λόγω της νίκης στο πρώτος ματς με 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε