Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα δοκάρια…φρέναραν τον ΠΑΟΚ – Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γεωργιάδης και ο Αθανασιάδης σημάδευαν τα δοκάρια του Βελλίδη, και ο καλύτερος ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ψυχωμένο Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Το LIVE του αγώνα

Οι παίκτες του Λάζλο Μπολόνι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να απειλήσουν για πρώτη φορά μόλις στο 3΄με την κεφαλιά του Αθανασιάδη. Ο Άρης απάντησε με τον Κρέσιτς να λέει “όχι” στον Καστίγιο στο 20΄. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Λαζάρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή επέμβαση του Βελλίδη στο σουτ του Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το το γεγονός πως ο Άρης κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, φτάνοντας μια “ανάσα” από το γκολ στο 50ο λεπτό. Από την πάσα του Γιάννου ο Γεωργιάδης έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Οι “κιτρινόμαυροι” απάντησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο να φεύγει μόλις άουτ στο 64΄.

Όσο η ώρα περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ “έσφιγγε την θηλιά” και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 79ο λεπτό. Ο Γκαρσία με εξαιρετικά μπαλιά έβγαλε το τετ α τετ τον Αθανασιάδη αλλά το πλασέ του επιθετικού του “δικεφάλου του βορρά” σταμάτησε… βασανιστικά στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Η κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 84΄πέρασε άουτ, ενώ ο Βελλίδης έσωσε στο σουτ του Νιμανί στο 87 με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι):
 Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (70’ Νιμανί), Γιάννου (80’ Παπάζογλου), Αθανασιάδης. 

Αρης (Μανουέλ Μασάδ
ο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Καζναφέρης (50’ Γιαννιώτας, 78’ Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ούμπιντες, Ακόστα, Καστίγιο (57’ Καπετάνος). 

Κόντης: Ένας ηλίθιος χτύπησε τον Γιαννιώτα

Μπόλονι: Από 6-1 μέχρι 0-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε