Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα εκπληκτικά ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Αργεντινός θύμησε σε όλους με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι είναι ο κορυφαίος και με διαφορά παίκτης στον Πλανήτη. Σημείωσε 5 πανέμορφα γκολ κόντρα στην Λεβερκούζεν και έγραψε ιστορία.

– Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σκόραρε 5 φορές σε έναν αγώνα. Η τελευταία φορά στο κύπελλο πρωταθλητριών που ένας ποδοσφαιριστής σημείωσε 5 τέρματα ήταν ο Σόρεν Λέρμπι την περίοδο 1979-80.

– Ο Μέσι σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του 5 τέρματα, ενώ είναι η τρίτη φορά που σκόραρε 3 ή περισσότερα τέρματα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο μόνος που πέτυχε 2 χατ-τρικ την ίδια σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ έχει όσα χατ-τρικ έχουν σημειώσει όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα.

– Ο Μέσι ήδη έχει φτάσει τα 12 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ισοφαρίσει το ρεκορ του Φαν Νιστελρόι από την περίοδο 2002-03.

– Ο Μέσι χρειάζεται 8 ακόμη γκολ για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ήδη έχει τα περισσότερα τέρματα σε ευρωπαϊκούς αγώνες για τους Καταλανούς.

Καταιγιστική η Μπαρτσελόνα – Εφιάλτης… ο Μέσι για την Λεβερκούζεν!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε