Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η είδηση του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου δεν απασχολεί μόνο τα εγχώρια ΜΜΕ.

Skynews: “Η Ελλάδα έστειλε σπίτι της μια από τις αθλήτριες της ολυμπιακής ομάδας, για σχόλιο της σε κοινωνικό δίκτυο, ως ρατσίστρια.

Η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή της χώρας της στους αγώνες του Λονδίνου επειδή διακωμώδησε αφρικανούς μετανάστες και εξέφρασε την στήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα, στη σελίδα της στο twitter.”

Washington Post: “Η Ελλάδα έθεσε εκτός της αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων την αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου για ένα σχόλιο της στο twitter που διακωμωδούσε Αφρικανούς μετανάστες και εξέφραζε την υποστήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα.”

Reuters: “Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω ρατσιστικής ανάρτησης στο twitter.”

Guardian: “Ένα τιτίβισμα έφερε αποβολή! Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή απέβαλλε την άλτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου εξαετίας του ρατσιστικού σχολίου στο Twitter, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

BBC: “Αποβλήθηκε από τους Αγώνες για «ρατσιστικό τιτίβισμα». Το σχόλιό της στο twitter θεωρήθηκε ρατσιστικό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν αντίθετη στο εν λόγω σχόλιο που χλεύαζε Αφρικανούς μεταναστών και την υποστήριξη στο ακροδεξιό κόμμα που είναι ενάντια στο Ολυμπιακό πνεύμα.”

Τimes: “Η Ελλάδα αποβάλλει αθλήτρια έπειτα από ρατσιστικά tweets. H αθλήτρια χλεύασε Αφρικανούς μετανάστες εκφράζοντας την υποστήριξη σε ακροδεξιά κόμμα.”

Τelegraph: “Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απέβαλλε την αθλήτρια για τα ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια στο Twitter. Έγινε η πρώτη αθλήτρια σε αυτούς τους Αγώνες που αποβάλλεται για το συγκεκριμένο λόγο. Η Βρετανική Ολυμπιακή εκπρόσωπος Ντάριλ Σέιμπελ είπε πως κανένα από τα 542 μέλη της ομάδας της Βρετανίας δεν είχε κυρώσεις ή να δόθηκαν επίσημες προειδοποιήσεις για τυχόν τοποθετήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.”

US Today: “Αθλήτρια εκδιώχθηκε από τους Ολυμπιακούς λόγω ενός σχολίου στο twitter.Οι Ολυμπιακοί του twitter μόλις άρχισαν και η Παπαχρήστου είναι το πρώτο θύμα. Η ΔΟΕ έχει αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το τι μπορεί να πουν οι αθλητές στα social media. Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση ενός αθλητή που αποβάλλεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Το ρατσιστικό tweet έθεσε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων τη Βούλα Παπαχρήστου – Καταγγέλει αισχρό πολιτικό παιχνίδι η ΑΕΚ!

“Ανακαλέστε άμεσα τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου”

ΕΟΕ προς αθλητές: Κλειστά τα στόματα

Παπαχρήστου: Μου κόπηκαν τα πόδια μόλις έμαθα τον αποκλεισμό

Δημιουργήθηκε κιόλας σελίδα στήριξης της Παπαχρήστου στο Facebook

Δημόσια συγνώμη-απολογία της Βούλας Παπαχρήστου για το ρατσιστικό της σχόλιο στο twitter

Survivor για τους αθλητές η διαβίωση στο Ολυμπιακό Χωριό!

Γιατί το beach volley θα κλέψει την παράσταση στους Ολυμπιακούς…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ειδική σελίδα του NewsIt

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε