Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ταύρος” ο Φέισα – Την Τετάρτη τα εργομετρικά και οι υπογραφές

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος αν περάσει με επιτυχία και τα εργομετρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια.

Ο 23χρονος μέσος βρέθηκε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο “metropolitan” όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο, καθώς στον Ολυμπιακού ήθελαν να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ειδικά με το δεξί γόνατο του παίκτη, στο οποίο είχε κάνει πέρυσι επέμβαση χιαστών.
 
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αποτέλεσμα η μεταγραφή να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.Αρχικά στο πρόγραμμα υπήρχε και ο εργομετρικός έλεγχος, αλλά λόγω και της κούρασης από το ταξίδι και τις ιατρικές εξετάσεις κρίθηκε σκόπιμο να μην πιεστεί άλλο ο ποδοσφαιριστής, να πάει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αν και εκεί ο Φέισα αποδειχθεί “ταύρος”, τότε θα πάει για τις υπογραφές, τις ανακοινώσεις και φυσικά την επίσημη παρουσιάσή του.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ, ενώ η Παρτιζάν θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε