Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-4

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εντυπωσιακός στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός σημείωσε 4 γκολ σε διάστημα 21 λεπτών και πήρε άνετα τη νίκη.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

84′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς πέρασε και τον Κηπουρό αλλά έφυγε πολύ πλάγια και έτσι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

75′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Φετφατζίδης με ωραίο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των ερυθρόλευκων.

71′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζιμπούρ κοντρόλαρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και νίκησε τον Κηπουρό χάρη και στην κόντρα που έγινε σε αμυντικό του ΠΑΣ.

64′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μιραλάς από σκόρερ, έγινε δημιουργός, πάσαρε στον Τζιμπούρ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε για 11η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

54′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Αμπντούν έκανε τη σέντρα και ο Μιραλάς με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 20ο φετινό γκολ του στη Σούπερ Λίγκα.

52′ Ο Μιραλάς έκανε τη σέντρα, ο Μαρκάνο το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε.

50′ Δυνατό σουτ του Ορμπάιθ που έφυγε άουτ.

48′ Σουτ του Τζαμπρέλα μπλόκαρε ο Κάρολ.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

41′ Κίτρινη κάρτα στον Μιχαήλ.

31′
Η απάντηση του Ολυμπιακού στις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μιραλάς έφυγε πίσω από το κέντρο αλλά στο τέλος έκανε κακό κοντρόλ και έδωσε τη δυνατότητα στον Κηπουρό να διώξει.

27′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Βίλα έκανε την προβολή, μετά από σέντρα του Κυριάκου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

26′ Σουτ του Γεωργίου που πέρασε άουτ.

21′ Σουτ του Μπεσέρα, μπλόκαρε ο Κάρολ.

18′ Σουτ του Μιραλάς, μπλόκαρε ο Κηπουρός. Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας αλλά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος τον δυσκολεύει στη δημιουργία φάσεων.

8′ Σουτ του Ορμπάιθ, έδιωξε ο Κηπουρός σε κόρνερ.

Σέντρα στον αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Ντάσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Τζαμπρέλα, Κυριάκος, Βίλα

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Aβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ, Αμντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε