weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Τι λένε εκπρόσωποι των ομάδων και της Superleague για την πολιτική της NOVA να μην δείξει τα επεισόδια

Τι λένε εκπρόσωποι των ομάδων και της Superleague για την πολιτική της NOVA να μην δείξει τα επεισόδια
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για την επιλογή της NOVA να μην προβάλλει τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ και που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, μέσω εκπροσώπων τους, μίλησαν στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και συμφώνησαν με την πολιτική της NOVA.

Ανδρέας Μπέκιος (Διεθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet): «Βασικός πρωταγωνιστής του θεάματος είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και αυτοί δίνουν την ψυχή τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δεν θέλουμε να δείξουμε σκηνές βίας και να κάνουμε πρωταγωνιστές ανθρώπους που πηγαίνουν στα γήπεδα για να κάνουν επεισόδια, να τραυματίσουν ή και ακόμα να σκοτώσουν. Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τη συγκεκριμένη πολιτική, έχουμε ενημερώσει αρμοδίως όλα τα όργανα που εμπλέκονται  στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τόσο το συνεταιρισμό της Σούπερ Λίγκ, όσο και την ΕΠΟ, όσο και την Ελληνική Γραμματεία Αθλητισμού. Βρίσκουμε στο πρόσωπο των προέδρων τη θετική στάση τους και στο τέλος της ημέρας θα πρέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποτελεί θέαμα και μόνο θέαμα».

Κωνσταντίνος Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας ΠΑΕ Ολυμπιακός): «Η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν θέλει να βλέπει τέτοιες σκηνές βίας και εμείς ως Ολυμπιακός τοποθετηθήκαμε και επίσημα ότι σκοπός μας είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να είναι πρωταγωνιστές οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο. Συμφωνούμε με τη στάση του συνδρομητικού να μην δείχνει τα επεισόδια αι τις ακρότητες που γίνονται στις εξέδρες των γηπέδων, θεωρώντας ότι έτσι παίρνουμε ουσιαστικά τη ματιά του κόσμου από αυτούς που προσπαθούν να γίνουν πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα».

 
Βαγγέλης Πέτσος (Επιχειρησιακός Διευθυντής ΠΑΕ Παναθηναϊκός) : «Πρόκειται για μια πρακτική της UEFA και της FIFA που από την πρώτη στιγμή η Σούπερ Λίγκ σε συνεργασία με τη Nova το υιοθέτησαν  και ο Παναθηναϊκός συμμερίζεται».

Ανδρέας Δημητρέλος (πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ):
«Νομίζω ότι είναι καλύτερα τα επεισόδια αυτά να μην προβάλλονται με το σκεπτικό ότι ο περισσότερος κόσμος που κάνει αυτά τα επεισόδια θέλει κάποια δημοσιότητα. Ίσως θέλει να τα προκαλέσει αυτά για να φαίνονται στον κόσμο και να δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις, οπότε η οποιαδήποτε τυχόν προβολή θα είναι σίγουρο ότι θα έχει πιο ευεργετικά αποτελέσματα σε αυτούς που α κάνουνε και νομίζω ότι καλώς έπραξε η Nova και δεν τα έδειξε».
 
Παντελής Κωνσταντινίδης (Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ): «Νομίζω ότι όταν προβάλλονται αυτά τα γεγονότα παραδειγματίζουμε λάθος τον κόσμο. Δίνουμε τροφή σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν τέτοιο σκεπτικό, να τα βλέπουν και να θέλουν ίσως να κάνουν τα ίδια και αυτοί όταν η αντίπαλη ομάδα βρεθεί στο γήπεδο τους».

Γιάννης Κόντης (Τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ Άρης):
«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη Nova για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τη μετάδοση γιατί είναι πολύ δύσκολο σε αυτή τη σύγχρονη εποχή που όλοι είναι κυνηγοί αίματος  και κυνηγάνε και την τηλεθέαση να αποφεύγεις να δείχνεις αυτά τα επεισόδια τα οποία ζητούν οι ανεγκέφαλοι να προβάλλονται και νομίζω ότι πραγματικά ο τρόπος που λειτούργησε και ο τρόπος που οι ιθύνοντες του καναλιού έδειξαν ότι επιλέγουν να παρουσιάσουν τα αθλητικά γεγονότα  είναι κάτι που δίνει αισιοδοξία τουλάχιστον για το μέλλον».

#TAGS MM