Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Την καθ-ΑΡΗ-σε, Άρης-Λάρισα:2-0

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ της ομάδας τους
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ της ομάδας τους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς να δυσκολευτούν απέναντι στη Λάρισα, οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης νίκησαν 2-0 και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκ.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ άνοιξε το σκορ με το Ναφτί στο 32ο λεπτό, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Φερνάντες. Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από λάθος της άμυνας της ΑΕΛ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Νταμπίζα και ο Κάμπορα πρόλαβε τον Βιέρα για να κάνει με προβολή το 2-0.

Η Λάρισα αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 16ο λεπτό, όταν ο Ραντοσάβλιεβιτς σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα και “είδε” την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε τα γκολ της 24ης αγωνιστικής

Ο προπονητής του Άρη, πάντως, έφυγε με δύο “πονοκεφάλους” από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, λόγω του τραυματισμού του του Φερνάντες, αλλά και τον Μιχάλη Σηφάκη, οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ:
Μιχάλης Σηφάκης (50′ Μίχαλ Πέσκοβιτς), Νταρσί Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Νταρίο Φερνάντες (13′ Μεχντί Ναφτί), Θανάσης Πρίττας (92′ Ευθύμης Κουλουχέρης), Τόνι Κάλβο, Χαβιέρ Κάμπορα, Φρανσίσκο Χαβίτο, Σέρχιο Κόκε

ΛΑΡΙΣΑ: Σεμπάστιαν Βιέρα, Χουάν Βελάσκο, Νίκος Νταμπίζας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Χρήστος Μελίσσης, Πίντο Φλάβιο (19′ Ηλίας Κυριακίδης), Ματίας Ιγκλέσιας (77′ Περέιρα Ρομέου), Ρούντολφ Σκάτσελ (62′ Σάντερ Πούρι ), Aλεξάνταρ Ραντοσάβλιεβιτς, Ντανιέλ Κουζάν, Γιαν Μπλάζεκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε