Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ταξίδι ξεκινάει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χωρίς τους Φώτση και Σχορτσιανίτη η Εθνική ομάδα ρίχνεται στη “μάχη” του Μουντομπάσκετ. Πρώτος αντίπαλος η Κίνα (16:00) στην “Άνκαρα Αρένα”. Όλο το πρόγραμμα.

Ο στόχος της πρώτης θέσης στον τρίτο όμιλο δεν αφήνει περιθώρια για στραβοπατήματα, πόσω μάλλον από τη θεωρητικά δεύτερη πιο αδύνατη ομάδα του γκρουπ. Ο Γιόνας Καζλάουσκας θα καλύψει το κενό στη ρακέτα με τη χρησιμοποίηση του Κώστα Τσαρτσαρή και του Ίαν Βουγιούκα, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης είναι έτοιμος να βοηθήσει, αλλά μένει να φανεί αν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί.
 
Ο Αντώνης Φώτσης και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα απουσιάσουν από τα δύο πρώτα ματς λόγω των τιμωριών που επέβαλε η FIBA για τα επεισόδια στο φιλικό με την Σερβιά.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μαζί του και την παράδοση καθώς σε έξι αναμετρήσεις με την Κίνα σε επίπεδο Ανδρών, η Ελλάδα μετρά πέντε νίκες συνεχόμενες, ενώ μόνο στο Μουντομπάσκετ του 1986 στη Μαδρίτη οι Ασιάτες πανηγύρισαν.
 
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν το Ρωσία-Πουέρτο Ρίκο για τον τρίτο όμιλο και το Γαλλία-Ισπανία για τον τέταρτο.

Α’ Όμιλος: Αυστραλία-Ιορδανία (16:30), Ανγκόλα-Σερβία (19:00), Γερμανία-Αργεντινή (21:30).
Β’ Όμιλος: Τυνησία-Σλοβενία (16:30), ΗΠΑ-Κροατία (19:00), Βραζιλία-Τυνησία.
Γ’ Όμιλος: Ελλάδα-Κίνα (16:00), Ρωσία-Πουέρτο Ρίκο (18:30), Ακτή Ελεφαντοστού (21:00).
Δ’ Όμιλος: Νέα Ζηλανδία (16:00), Καναδάς-Λίβανος (18:30), Γαλλία-Ισπανία (21:00).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε