Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το θέατρο του παραλόγου με Χιμένεθ και το “Σας γα..ω” του Αδαμίδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η διοίκηση της ΑΕΚ που είχε κλείσει τον Κωστένογλου τελικά… στηρίζει τον Χιμένεθ, αφού Παππάς και Νοτιάς δεν πληρώνουν την αποζημίωση του Ισπανού. Σκηνικό απρέπειας στη Νέα Σμύρνη με τον Αδαμίδη να βρίζει φιλάθλους, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, αμέσως μετά το γκολ του Μανωλά στις καθυστερήσεις ο πρόεδρος της “Ένωσης”, Σταύρος Αδαμίδης φώναξε μέσα από το μπουθ προς τον κόσμο του Πανιωνίου: “Σας γα..ω”, ενώ κάποιοι από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ έκαναν και άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο. Επιπλέον, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έριξε μία καρέκλα στο τζάμι πάνω στο δικό του ξέσπασμα. Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι κράτησαν «όμηρους» μέσα στο μπουθ τους ανθρώπους της ΑΕΚ για περίπου μισή ώρα.
 
Ο κόσμος πετούσε καφέδες, χτυπούσε το προστατευτικό και δεν αποχώρησε ούτε όταν έφτασαν στο σημείο δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι φιλοξενούμενοι (πέρα από τους Αδαμίδη, Κωνσταντινίδη, ήταν επίσης μέσα και οι Αρναρ Γκρέταρσον, Μάκης Κασνακίδης) βγήκαν τελικά από το μπουθ μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά χρειάστηκε να περιμένουν άλλο τόσο στην κερκίδα. Τελικά και μετά από ολόκληρη επιχείρηση της αστυνομίας οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ αποχώρησαν, ωστόσο υπήρχαν ακόμη έξω από το γήπεδο οπαδοί του Πανιώνιου, οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στους φιλοξενούμενους χαρακτηρίζοντάς τους «τσάτσους του Παναθηναϊκού».
 
Οι μειωτικοί για τον ίδιο τον σύλλογο χειρισμοί από τους διοικούντες του δεν σταματούν όμως εδώ. Στην ΑΕΚ αποφάσισαν μετά την ήττα από την Στουρμ Γκρατς την απομάκρυνση του Χιμένεθ και διέρρευσαν την είδηση προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρήματα για την αποζημίωση του Ισπανού. Μιλάμε για τον ίδιο προπονητή που οι ίδιοι άνθρωποι τον παρακαλούσαν το καλοκαίρι να συνεχίσει μαζί τους και τον Σεπτέμβρη μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα αποφασίζουν να τον διώξουν. Το θέατρο του παραλόγου ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Ο Αδαμίδης επικοινωνεί με τον Κωστένογλου και τον αποτρέπει από το να πάει στην Ανόρθωση, ενώ του αφήνει να εννοηθεί πως από Δευτέρα θα αναλάβει την ομάδα. Ο Κωστένογλου δεν πάει στην Κύπρο, η ΑΕΚ νικάει στην Νέα Σμύρνη και η διοίκηση το ξανασκέφτεται, ελλείψει και χρημάτων για την αποζημίωση του Χιμένεθ και αλλάζει άποψη. Ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε 15 μέρες, εκτός αν οι “κιτρινόμαυροι” επανεξετάσουν το θέμα…

“Νοσοκομείο” η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε