Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τούρκος (;) ο Φώτσης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ λήγει το καλοκαίρι και τρεις Τούρκικες ομάδες φέρονται διατεθειμένες να του προσφέρουν υπέρογκα ποσά για να τον πείσουν να αφήσει τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Goal, Εφές Πίλσεν, Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ έχουν στο στόχαστρο τους τον Αντώνη Φώτση.

Ο παίκτης είναι δεμένος συναισθηματικά με τον Παναθηναϊκό αλλά το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Οι Τούρκοι έχουν ψάξει και θα προτείνουν στον Φώτση να βγάλει Τουρκικο διαβατήριο μιας και έχει αυτή τη δυνατότητα.

Αν συμβεί αυτό τότε οι αποδοχές του θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Στην περίπτωση που ο Φώτσης αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κινηθεί για τον Βελίτσκοβιτς που μένει ελεύθερος από την Ρεάλ.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως με δηλώσεις του στην “Πράσινη” τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του:

“Εγώ δεν βιάζομαι. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και περιμένω πρώτα να γίνει το ραντεβού μας για να δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεδομένα εγώ θέλω να είμαι εδώ. Σε όποια ομάδα κι αν πήγα πέρασα καλά, αλλά εδώ είναι διαφορετικά. Εδώ είναι σαν το σπίτι μου. Έχω περάσει πολλά, είμαι κοντά στην οικογένεια και γνωρίζω τους ανθρώπους πολλά χρόνια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε