Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρέξιμο και… μαθήματα τακτικής από Χιμένεθ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ισπανός τεχνικός βάζει στους παίκτες της ΑΕΚ ασκήσεις τακτικής, έτσι ώστε αυτοί να αποκτήσουν αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκαθαρίζει του Ντιόπ
Το πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας ξεκίνησε νωρίς το πρωί με τρέξιμο στο βουνό. Έτσι είχαμε την κλασική διαδικασία, δηλαδή των χωρισμό των παικτών ανά γκρουπ των 6-7 ατόμων και πορεία ανάμεσα στα δέντρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτοι στο τρέξιμο στο δάσος τερμάτισαν οι Μπέλεκ, Χέλγκασον και Μπερνς.
 
Η δεύτερη προπόνηση περιελάμβανε τακτική και συνεχής επεξήγηση στον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο.
 
Ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο ενδεκάδες και τους έβαλε να κάνουν συνεχής επιθέσεις μπροστά από ένα τέρμα, αλλά με τον δικό του τρόπο.
 
Πότε η μία και πότε η άλλη ομάδα, με τον Μανόλο Χιμένεθ συνέχεια να φωνάζει “απλά σίγουρα και κοντινές πάσες”. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, συνέχεια σταματούσε τους παίκτες και έκανε επεξήγηση το πως θα πρέπει να… σκέφτονται μέσα στο ματς.
 
Το βραδάκι θα γίνει η τελευταία προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” για σήμερα.
 
Ξεκαθαρίζει του Ντιόπ
 
Τα επόμενα 24άωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου. Η γυναίκα του διεθνούς σενεγαλέζου τον πιέζει για να μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία, όπου βρίσκεται και τώρα, προκειμένου να της συμπαρασταθεί στη δύσκολη εγκυμοσύνη που περνάει.
 
Στην ΑΕΚ προσπαθούν να τον μεταπείσουν και να τον κρατήσουν, καθώς ο Χιμένεθ ποντάρει πολλά στην απόδοσή του. Σε άλλη περίπτωση, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Μίτσελ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε