Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσιμπάμπα: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, Ζοέλ Τσιμπάμπα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, δήλωσε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του θα καταφέρει να επανέλθει σε “τροχιά” επιτυχιών και δεν έδειξε να προβληματίζεται από την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

“Για έναν νεαρό παίκτη σαν και μένα είναι σημαντικό να αγωνίζομαι. Στη Λεχ Πόζναν δεν είχα τη σεζόν που φανταζόμουν και πιστεύω ότι βρήκα τον σύλλογο που θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να πάρω πολλά λεπτά συμμετοχής. Ελπίζω να γίνω ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας”, δήλωσε αρχικά ο 22χρονος επιθετικός.

Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα έδειξε να ξέρει ακριβώς τι χρειάζονται οι “βυσσινί”, όταν ρωτήθηκε αν τον αγχώνει η θέση της νέας του ομάδας στη βαθμολογία της Superleague.

“Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμη 15 παιχνίδια. Αν σε αυτά καταφέρουμε να κάνουμε επτά νίκες και παράλληλα να μην χάσουμε σε άλλα τρία ή τέσσερα ματς, μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και να πάμε καλά ως ομάδα”.

Tέλος, υπογράμμισε ότι δουλειά του είναι να είναι αποτελεσματικός για τη Λάρισα.
“Η θέση μου είναι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να σκοράρει. Είτε πετυχαίνοντας εγώ γκολ, είτε δίνοντας ασίστ. Το μόνο που μ’ ενδιαφέρει είναι να σκοράρει η ομάδα πιο εύκολα και να κατακτά τους βαθμούς της νίκης”, κατέληξε.

Ανακοίνωσε Τσιμπάμπα η Λάρισα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε