Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενγκέρ: Θα είμαστε ανόητοι αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλο

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και συνέστησε στους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο “Emirates”.
Ο Αλσατός τεχνικός ηγέτης των “κανονιέρηδων” στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (27/9) ενόψει του αυριανού αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως καμία ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εύκολα έναν αντίπαλο.
 
“Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Παρακολούθησα τον αγώνα με τη Μαρσέιγ κι έπαιξαν καλά. Θα είμαστε ανόητοι αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας”, τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, που δεν στάθηκε ιδιαίτερα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του.
 
Για την απουσία του Τζακ Γουίλσιρ, που θα επιστρέψει πλέον το 2012, ανέφερε: “Πλέον υπάρχει περισσότερη πίεση στο χώρο του κέντρου για μας με την απουσία του Γουίλσιρ, αλλά μπορεί να επιστρέψει και να μας βοηθήσει να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Είναι ανακούφιση για μας ότι πήγε καλά η επέμβασή του. Το ιατρικό μας τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά”.
 
Ο Βενγκέρ ρωτήθηκε και για το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι. “Δεν μας απασχολεί ακόμη το θέμα αυτό. Ο Φαν Πέρσι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και αυτό είναι μεγάλο διάστημα. Είμαι απαιτητικός μαζί του. Πέτυχε 26 γκολ σε 31 ματς, αλλά δεν είναι μόνο σκόρερ. Η πρόθεσή μας είναι δεδομένη, αλλά σεβόμαστε τον παίκτη και δύο χρόνια είναι πολύς χρόνος”.
 
Από πλευράς παικτών, ο νεοαποκτηθείς Μίκελ Αρτέτα μίλησε για τις μεγάλες του βλέψεις. “Όλοι θέλουν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται η Άρσεναλ. Την παρακολουθούσα εδώ και χρόνια και τώρα έχω καταφέρει να προσαρμοστώ στο στυλ της”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε