Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Χ”ορταστικό 0-0 στο Μίλαν-Μπαρτσελόνα, “καθάρισε” την Μαρσέιγ η Μπάγερν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ματς στο Σαν Σίρο πρέπει να το δει κανείς πολλές φορές για να καταλάβει πως έμεινε στο 0-0 αφού Μίλαν και Μπαρτσελόνα δημιούργησαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Στη ρεβάνς του  Καμπ Νου θα κριθούν τα πάντα. Την ίδια ώρα η Μπάγερν χρειάζεται απλά να σφραγίσει την πρόκριση στο Μόναχο, εκεί που θα γίνει και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ στη Μασσαλία.

Όταν ένα ματς ξεκινάει με την τεράστια ευκαιρία στο 2΄ του Ρομπίνιο που αστόχησε απελπιστικά από πολύ κοντά, την απάντηση της Μπαρτσελόνα με τον Κειτά φάτσα με την εστία να μην μπορεί να σκοράρει και τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο με εκπληκτικό ρυθμό, το μόνο που δεν περιμένει κανείς είναι ότι θα μείνει στο 0-0.

Κι όμως συνέβη, αφού ούτε ο Ιμπραϊμοβιτς κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ούτε ο Μέσι που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε ενώ ούτε ο διαιτητής βοήθησε αφού αρνήθηκε πέναλτι στο 15ο λεπτό πάνω στον Αλέξις.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά ο Αμπιάτι και οι αμυντικοί της Μίλαν την κράτησαν ζωντανή. Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Καμπ Νου.

Αντίθετα η Μπάγερν δεν χρειάζεται να περιμένει τη ρεβάνς και σκέφτεται ήδη τους ημιτελικούς απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μόνιμος σκόρερ της, Μάριο Γκόμεζ στο 44′ με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Μαρσέιγ, η οποία πλήρωσε την απουσία του τιμωρημένου Μανταντά και ο Άριεν Ρόμπεν στο 69 με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι Βαυαροί που φιλοξενούν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ουσιαστικά η δεύτερη ομάδα που βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους “4” του θεσμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε