Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χτυπάει την πόρτα της Λίβερπουλ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταμιέν Πλεσίς
Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταμιέν Πλεσίς

Μετά τη συνάντηση που είχαν Μπάγεβιτς και Αδαμίδης φαίνεται ότι η κρίση βαίνει προς εκτόνωση στην ΑΕΚ και πλέον ξεκινά ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Στο στόχαστρο των κίτρινων βρίσκεται ο Πλεσίς της Λίβερπουλ.

Οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον Αγγλικό σύλλογο είναι εξαιρετικές και έτσι ο Σταύρος Αδαμίδης στο ραντεβού που θα κάνει με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ εκτός από την ανανέωση του δανεισμού του Νέμεθ αναμένεται να ζητήσει με τη μορφή δανεισμού και τον Νταμιέν Πλεσίς.

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ αρέσει στον Μπάγεβιτς και οι κίτρινοι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πείσουν την ομάδα του να τον παραχωρήσει.

Ο Γάλλος έχει ελάχιστες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ αφού στη θέση που αγωνίζεται υπάχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στη Λίβερπουλ.

Δεν τη γλιτώνουν οι ξενύχτηδες 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει εισηγηθεί την τιμωρία των εννέα παικτών που το “έριξαν έξω” την Παρασκευή το βράδυ. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραούχο, Σκόκο, Μπλάνκο, Αρσε, Γκερέιρο, Ζεράλντο, Γιαχάγια, Ρίκκα που αναμένεται να πληρώσουν τα νυχτοπερπατήματα τους.

Εν τω μεταξύ ο Άρσε δεν πρόκειται να ξαναπροπονηθεί με την ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από την Ελλάδα. 

Υπέγραψε στην Τζένοα ο Ταχτσίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε