Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Υπάρχει ειδική μεταχείριση σε κάποιες ομάδες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Κάρλος Τόχα δεν μάσησε τα λόγια του και με αφορμή το γκολ του Μίσελ που δεν μέτρησε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην διαιτητική εύνοια που απολαμβάνουν οι “μεγάλοι”.

“Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μίσελ .Δεν χρειάστηκε να δω το ριπλέι.  Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, ξέρω τι είδα και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτή τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. 

Είμαι όμως αρκετό καιρό στην Ελλάδα και έχω καταλάβει ότι υπάρχει διαφορετική μεταχείριση για κάποιες ομάδες που εντός εισαγωγικών θεωρούνται οι “μεγάλες” της Ελλάδας” τόνισε ο Κάρλος Τόχα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ArisFM και πρόσθεσε:

“Πρέπει να κρατήσουμε την θετική εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αναφέρομαι κυρίως στις απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Αν προσέξει κανείς το γκολ των αντιπάλων μας δεν προήλθε από κάποια οργανωμένη προσπάθεια.

 
Χάσαμε την συγκέντρωση μας σε αυτή την φάση. Ηταν ένα  αμυντικό λάθος και όχι κάποια ιδιαίτερη ενέργεια των παικτών του Παναθηναϊκού. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία τα επόμενα. Είναι πολύ περίεργο όμως πως με αυτές τις ομάδες υπάρχουν τόσα πολλά ανθρώπινα λάθη.

Εμείς είμαστε μια ενωμένη ομάδα. Πεισμώνουμε στις δύσκολες στιγμές και ερχόμαστε πιο κοντά. Η ομάδα έχει καταφέρει φέτος πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά στο πρωτάθλημα δεν έχουμε μέχρι στιγμής σταθερή πορεία.

 
Θεωρώ όμως πως έχει έρθει η ώρα που πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω , να κάνουμε την δική μας αντεπίθεση και στο τέλος της χρονιάς να βρισκόμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε. Λάθη γίνονται και πάντα θα γίνονται. Μπορεί να είναι υπέρ μας αλλά και εναντίον μας όπως στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σημασία έχει ότι είμαστε ενωμένοι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε