Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Υπάρχει… ζωή στις Σέρρες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πολλοί περίμεναν ότι ο Πανσερραϊκός θα κατέθετε τα όπλα μιας και οι πιθανότητες παραμονής του είναι λιγοστές, όμως οι παίκτες του Βούκοτιτς αποδείχθηκαν “λιοντάρια” και απέσπασαν το 0-0 από την Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Στο ματς που έτσι κι αλλιώς θα έμενε στη σκιά του ντέρμπι αφού διεξήχθη παράλληλα με αυτό, οι παίκτες των  δύο ομάδων έκαναν ό,τι περνούσε από το… πόδι τους για να δικαιώσουν όσους (και ήταν πολλοί) δεν τους παρακολούθησαν.

Μέτριο παιχνίδι, ελάχιστες φάσεις και το μόνο που έμεινε σε όσους είδαν την αναμέτρηση ήταν το πάθος των παικτών του Πανσερραϊκού κόντρα σε μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Καβάλα ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι με τον Ντιέ στο 34′ ενώ σε δύο ακόμη περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Φερνάντεζ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε στους 17 βαθμούς, παρέμεινε ουραγός αλλά απέδειξε ότι όσο ζει… ελπίζει. Οι δύο βαθμοί που άφησε η Καβάλα ίσως αποδειχθούν κρίσιμοι στη μάχη της εισόδου στα πλέι οφ.

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Περτζέλ (81′ Σιόντης), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλλης, Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Ονούατσι (60΄Ογκμπέτσε), Αμπντούν, Ρίος (68΄Περεϊρίνια), Νικουλάε

Πανσερραϊκός (Βούκοτις): Φερνάντες, Πάμπλο Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς(58΄Κάστρο), Κις, Παντελιάδης, Ντάλε (80′ Σίντιτς), Μαβένε, Παπάζογλου, Λεοζίνιο (76΄Σουμπίνιο), Πάρκερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε