Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απεργία: Παραλύουν τα πάντα! Όλο το απεργιακό δελτίο

Απεργία: Παραλύουν τα πάντα! Όλο το απεργιακό δελτίο

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς, χωρίς πλοία, χωρίς τρένα. Το απεργιακό δελτίο των επόμενων 48 ωρών είναι… γεμάτο εξαιτίας της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή!

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 9ης Μαΐου. Που σημαίνει πως τις επόμενες μέρες θα παραλύσουν… τα πάντα! Η ΓΣΕΕ θα κάνει 24ωρη απεργία και την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

Εκτός από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που ΔΕΝ θα κινηθούν Παρασκευή και Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα γίνουν στάσεις εργασίας, στην απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ, που επίσης αποφάσισε δυναμικές κινητοποιήσεις. Έτσι, από τις 06:00 το πρωί σήμερα Παρασκευή (06.05.2016) έως και τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας!

Στο χορό των κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού μπαίνει και η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, που κήρυξε 48ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ. Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις δεν λείπουν ούτε οι γιατροί.

Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών. Οι δημοσιογράφοι απεργούν από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου Η απεργία ισχύει για όλα τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα Γραφεία Τύπου, χωρίς καμία εξαίρεση, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε