Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Παγετός, βροχές και χιόνια [meteo]

Καιρός Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Παγετός, βροχές και χιόνια [meteo]

Meteo – Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Παρασκευή (20/01/2017). Πρόβλεψη για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.

Μeteo – καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα. Χιονοπτώσεις -κατά τόπους πυκνές στα βόρεια – με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα, προβλέπει για την Πέμπτη η ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά.

Άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, με εξασθένηση. Στα υπόλοιπα νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με τάση ενίσχυσης. Παγετός, κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, δείτε τον καιρό για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, για τις επόμενες ημέρες. Δείτε τι προβλέπει η ΕΜΥ και το www.weather.com.

Καιρός Αθήνα. Για την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 εως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Για το Σάββατο προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αθήνα, την Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου, τη Δευτέρα βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, την Τρίτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Αθήνα.

Καιρός Θεσσαλονίκη. Για την Παρασκευή, η ΕΜΥ προβλέπει Νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και τοπικές βροχές στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: μεταβλητοί πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 εως 08 Βαθμούς Κελσίου. Για το Σάββατο προβλέπει ηλιοφάνεια, θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια, από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, για τη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 0 έως 5 βαθμούς, την Τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 0 έως 7 βαθμούς και την τετάρτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Θεσσαλονίκη.

Καιρός Πάτρα. Για την την Παρασκευή προβλέπει κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, για την Πάτρα η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, τη Δευτέρα βροχή και θερμοκρασία από 6 έως 9 βαθμούς, την τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου, και την Τετάρτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Πάτρα.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό για την περιοχή σας ΕΔΩ (καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα).

Καιρός Ιωάννινα. Για την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλκέπει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή για τα Ιωάννινα η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου, τη Δευτέρα βΒροχόπτωση και θερμοκρασία από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου, την Τρίτη βροχή και θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη θερμοκρασία από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Ιωάννινα.

Καιρός Τρίκαλα. Για την Παρασκευή προβλέπεται καιρός νεφελώδης και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -3 έως 6 βαθμούς, την Κυριακή κατά τόπους νεφελώδης και θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς.

Για τα Τρίκαλα, τη Δευτέρα προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς, την Τρίτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη βροχόπτωση και θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Τρίκαλα.

Καιρός Καρδίτσα. Για την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει βροχόπτωση και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς, το Σάββατο καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Για την Καρδίτσα, την Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κυρίως νεφελώδη και θερμοκρασία από -1 έως 4 βαθμούς, τη Δευτέρα βροχή και χιόνι και θερμοκρασία από 0 έως 3 βαθμούς Κελσίου και την Τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Καρδίτσα.

Δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες, και το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή 20-01-2017: Για την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Σάββατο 21-01-2017: Για το Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Στα ανατολικά απο βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Κυριακή 22-01-2017: Για την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δευτέρα 23-01-2017 και Τρίτη 24-01-2017: Για τη Δευτέρα και την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά.

Τα φαινόμενα βαθμιαία την Τρίτη θα περιοριστούν στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δείτε αναλυτικά στο site της EMY όσα πρέπει να γνωρίζετε για: καιρός Αθήνα, καιρός Θεσσαλονίκη, καιρός Πάτρα, καιρός Ιωάννινα, καιρός Τρίκαλα, καιρός Καρδίτσα.

Πηγή χαρτών: Σύστημα Ποσειδών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε