Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ισμήνη Λέντζου | lentzou@newsit.gr
Ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.10.2011 | 00:42
Πρώτη δημοσίευση: 26.10.2011 | 07:26

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα.  Αναλυτική πρόγνωση εώς και το Σαββατοκύριακο από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

Περιμένουμε συννεφιές σε ολη τη χώρα με πιο επιβαρυμένη κατάσταση στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο όπου θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Στις υπόλοιπες ανατολικότερες περιοχές περιμένουμε συννεφιές που θα πυκνώνουν και ασθενείς τοπικές βροχούλες στα ηπειρωτικά και στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά όμως οι βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι θα φτάσουν τα 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο ακόμη και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 18 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εώς 19 βαθμούς και στα δυτικά έως 22 βαθμούς ενώ στα νησιά από 14 εώς 20 και στα Δωδεκάνησα εώς 23 ακόμη και 24 βαθμούς. (Δείτε εδώ τον καιρό της Πέμπτης).

Στην Αττική
περιμένουμε λίγα σύννεφα και πάντως όχι βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 εώς 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
περιμένουμε συννεφιές με λίγες βροχές ενδεχομένως στα ορεινά, ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία από 11 εώς 16 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού της Πέμπτης...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στο Ιόνιο περιμένουμε συννεφιές και τοπικές βροχές αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη δυτική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την Έυβοια, τα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως το πρωί. Στις υπολοιπες ανατολικότερες περιοχές περιμένουμε λίγες μόνο συννεφιές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο θα επιμείνουν στα 7 και τοπικά στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εώς 17 και στα δυτικά εώς 20 με 21 βαθμούς ενώ στα νησιά από 13 εώς 20 και στα Δωδεκάνησα εώς 22 βαθμούς. (Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλεις στην Ελλάδα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου).

Στην Αττική
περιμένουμε περισσότερο ήλιο και λιγότερα σύννεφα το βοριαδιάκι όμως θα φτάσει πάλι στον Ευβοϊκό τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
περιμένουμε λίγες συννεφιές, ανέμους δυτικούς ασθενείς με θερμοκρασία από 9 εώς 16 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι καιρό θα κάνει στις 28 Οκτωβρίου...ΣΑΒΒΑΤΟ
Περιμένουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Έυβοια και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις με το ενδεχόμενο για κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά οι βοριάδες θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εώς 19 βαθμούς και στη δυτική Ελλάδα εώς 21εναν βαθμούς ενώ στα νησιά από 13 εώς 20 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα εώς 21εναν βαθμούς κελσίου. (Δείτε εδώ τι καιρό θα κάνει σε όλη την Ελλάδα).

Στην Αττική
περιμένουμε λιακάδα και ένα βοριαδιάκι 4 με 5 μποφόρ και στον Ευβοϊκο εώς 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εώς 19 με 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη
περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με περισσότερο ήλιο και λιγότερα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί όχι παραπάνω απο 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 εώς 17 βαθμούς.

Ακούστε τι καιρό θα κάνει το ερχόμενο Σάββατο...ΚΥΡΙΑΚΗ
Περιμένουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Ευβοια και στην Κρήτη περιμένουμε συννεφιές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ και κυρίως στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 18 με 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εώς 20 με 21εναν βαθμούς και στα νησιά από 13 εώς 21εναν βαθμούς. (Ο καιρός της Κυριακής αναλυτικά).

Στην Αττική
περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα το μεσημέρι, βοριαδάκι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
περισσότερος θα είναι ο ήλιος και λιγότερα τα σύννεφα το μεσήμερι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς όχι παραπάνω από 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εώς 16 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού για την ερχόμενη Κυριακή...Διαβάστε αναλυτικά την πρόσγνωση του καιρού σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέτρα της τροχαίας ενόψει του τριημέρου της 28ης ΟκτωβρίουΙσμήνη Λέντζου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο