Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι φίλοι του Θανάση μιλούν για τα όνειρά του – Σοκάρουν οι οδηγίες στους ελεγκτές

Οι φίλοι του Θανάση μιλούν για τα όνειρά του – Σοκάρουν οι οδηγίες στους ελεγκτές

Ο σάλος από τον άδικο χαμό του 19χρονου Θανάση Καναούτη δεν λέει να κοπάσει. Ο νεαρός που κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε την ζωή του μετά από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλει, είχε όνειρα για το μέλλον του και γι αυτά μιλούν οι φίλοι του.

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι το φυλλάδιο με τις οδηγίες που παρέχεται στους ελεγκτές εισιτηρίων. Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το εγχειρίδιο περιλαμβάνει συμβουλές για… δύστροπους πελάτες και έχει προβλέψει τα πάντα για τις αντιδράσεις των λαθρεπιβατών.

Μεταξύ των οδηγιών που ξεχωρίζουν είναι αυτή που ρητά αναφέρει:

– Μην του κάνεις τη χάρη να τον αφήσεις ατιμώρητο για να σταματήσει να φωνάζει. Αυτό επιβραβεύει τη συμπεριφορά του και μαθαίνει σε αυτόν και σε άλλους ότι ο καυγάς είναι ο τρόπος για να πάρουν αυτό που θέλουν.

– Μην παίρνεις τις φωνές και τις αγριάδες των παραβατών προσωπικά. Μην εμπλέκεσαι συναισθηματικά! Όταν τον αφήσεις να βρει το κουμπί σου έχεις χάσει. Θέλει να σε εκνευρίσει επειδή νομίζει ότι θα του δώσεις αυτό που θέλει για να τον ξεφορτωθείς.

– Αντιμετώπισέ το σαν πρόκληση για να δεις πόσους εκνευρισμένους παραβάτες μπορείς να τους κάνεις να σκεφτούν λογικά.

Τα όνειρα για το μέλλον έσβησαν για ένα ευρώ

Οι φίλοι του Θανάση, ή Μπαζ όπως τον αποκαλούσαν από τον καλόκαρδο ήρωα του Toy Story, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Όπως λένε στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, έκανε όνειρα για το μέλλον του και μιλούσε συνεχώς για το επαγγελματικό του μέλλον.

Σε μερικές εβδομάδες θα κατατασσόταν στον στρατό ως εθελοντής 5ετους θητείας. Περίμενε με αγωνία εκείνη την ημέρα. Είχε μελετήσει τα πάντα και ονειρευόταν να αποκτήσει την ειδικότητα του τεχνικού.

Ηθελε επίσης να αποκτήσει επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Του άρεσε η μπάλα, το τάβλι και όλα όσα κάνει ένα παιδί της ηλικίας του. Ήταν πάντα χαμογελαστός και θα λείψει σε όλους.

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της αδερφής του

Η Βούλα η αδελφή του, που του είχε βγάλει και το παρατσούκλι Μπαζ, έγραψε στο facebook:

“Εφυγες άδικα από την ζωή αδελφούλη μου, μας λείπεις πολύ, εκδίκηση θα πάρουμε Άγγελέ μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για εν ψυχρώ δολοφονία κάνει λόγο ο πατέρας του 19χρονου Θανάση – Το εγχειρίδιο της ΟΣΥ για το πώς να αντιμετωπίζονται οι λαθρεπιβάτες

Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τον αδικοχαμένο Θανάση Καναούτη – 19χρονος και ελέγκτης πιάστηκαν στα χέρια – Τι λένε οι ιατροδικαστές – Ελλάδα

Φωτιές και χημικά στο δρόμο, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Θανάσης – Ελλάδα

Πριν πάνε στην κηδεία, έσπασαν λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στο Περιστέρι – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ – Ελλάδα

Τον τράβηξε απ’ τη μπλούζα, πιάστηκε το πόδι του στην πόρτα: πρώτες πληροφορίες για τις δραματικές στιγμές πριν το θάνατο του 19χρονου στο Περιστέρι – Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει ο εξευτελισμός των επιβατών από τους ελεγκτές – Πολιτική

Εργαζόμενοι ΗΣΑΠ: Μας έχουν μετατρέψει σε κυνηγούς κεφαλών – Ελλάδα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε