Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αμάλ Αλαμουντίν: Αχινοσαλάτα, μπαρμπούνι και λαβράκι – Το μενού του γεύματος στο Βαρούλκο – Όλοι προτίμησαν λευκό κρασί, η κα Κλούνεϊ το κόκκινο!

Αμάλ Αλαμουντίν: Αχινοσαλάτα, μπαρμπούνι και λαβράκι – Το μενού του γεύματος στο Βαρούλκο – Όλοι προτίμησαν λευκό κρασί, η κα Κλούνεϊ το κόκκινο!

– Το μενού του γεύματος της Αμάλ Αλαμουντίν με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα
– Το έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Βαρούλκο, Λευτέρης Λαζάρου 
– Παρούσα και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη
– Το έξτρα πιάτο, σπεσιαλιτέ του γνωστού σεφ, που παρήγγειλε η παρέα της κας Κλούνεϊ
– Πριν τα… ψαρικά στο Μικρολίμανο έγινε συνάντηση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στο υπουργείο Πολιτισμού
– “Θέλω να επισκεφτώ ξανά τα ελληνικά νησιά” είπε η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ σε διάλογο με τον Έλληνα υπουργό

Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς για το γεύμα της Αμάλ Αλαμουντίν και των συνεργατών της με τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα στο Μικρολίμανο, κάτω από τον λαμπερό ουρανό και με θέα τη θάλασσα. Στις 14:18 η κυρία Κλούνεϊ και οι συνεργάτες της έφτασαν στο εστιατόριο, όπου τους υποδέχτηκε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Λευτέρης Λαζάρου.






Το μενού του γεύματος για την Αμάλ Αλαμουντίν και τους συνεργάτες της έχει επιμεληθεί προσωπικά ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου και περιλαμβάνει: Αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας.
Το γλυκό θα είναι παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα φρούτα του πάθους.

Το φαγητό άρεσε τόσο πολύ στην Αμάλ Αλαμουντίν και στην παρέα της, τόσο που πήραν ένα πιάτο έξτρα, εκτός μενού. Επέλεξαν κριθαροτο γαρίδας, το οποίο θεωρείται σπεσιαλιτέ του Λευτέρη Λαζάρου και με αυτό πήρε αστέρι Μισελέν.

Όλοι όσοι παρακάθονται στο τραπέζι πίνουν λευκό κρασί, εκτός από την Αμάλ Αλαμουντίν που προτίμησε το κόκκινο. Επέλεξε μάλιστα: Κατώγι Αβέρωφ καμπερνέ 2009

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, έφτασε στο εστιατόριο στις 13:50 για να εξετάσει αν είναι όλα εντάξει.
Ήταν εκείνη που μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους. Μάλιστα, η Αμάλ Αλαμουντίν δεν σταμάτησε να μιλάει με την κα Κεφαλογιάννη. Ίσως να ανέλυσε και σε εκείνη την… αγάπη της για τα ελληνικά νησιά όπως νωρίτερα και στον Κώστα Τασούλα.

Το γεύμα καθυστέρησε να ξεκινήσει γιατί η κα Κλούνεϊ θέλησε να φρεσκαριστεί.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη

Από νωρίς τα τραπέζια στο Βαρούλκο ήταν έτοιμα, στρωμένα.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε