Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

καιρός

Αίθριος ο καιρός με την θερμοκρασία να φτάνει τους 36 βαθμούς Κελσίου, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά Ιονίου, την Ηπειρο, την δυτική Στερεά, και την δυτική Πελοπόννησος, ο καρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 και κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών η πρόσκαιρης καταιγίδας.Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στα νοτιότερα μεταβλητοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 

   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε