Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μικρή εξασθένηση των ανέμων, άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του σημερινού καιρού

Μικρή εξασθένηση των ανέμων, άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του σημερινού καιρού

Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά.

Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο βορειοανατολικοί τοπικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Τοπικές νεφώσεις θα έχουμε τις πρωινές ώρες στα βόρεια και βαθμιαία αίθριος ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με την θερμοκρασία να φτάνει από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες θα έχει το σκηνικό του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και το πρωί πρόσκαιρα τοπικά στην Κρήτη 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Ο καιρός στην πρωτεύουσα θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ θα είναι οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες θα έχει η συμπρωτεύουσα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσγνωση του καιρού σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε