Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραγωδία στο Βύρωνα! 14χρονος, εθισμένος στο internet αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά από καυγά με τον πατέρα του

Τραγωδία στο Βύρωνα! 14χρονος, εθισμένος στο internet αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά από καυγά με τον πατέρα του

Ο 14χρονος βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο του σπιτιού του στο Βύρωνα και έπεσε πάνω σε καπό αυτοκινήτου. Είχε προηγηθεί καυγάς με τον πατέρα του για τον εθισμό του εφήβου στο internet. “Αφήστε με να πεθάνω” φώναζε το παιδί μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Το πολύ σοβαρό θέμα του εθισμού των εφήβων στο διαδίκτυο ειναι η αιτία της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Βύρωνα.

14χρονος βούτηξε από τον 3ο όροφο του σπιτιού του μετά από καυγά με τον πατέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit το νεαρό αγόρι ήταν εθισμένο στο internet και πέρναγε ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή του. Το γεγονός αυτό τον οδηγούσε συχνά σε προστριβές με τους γονείς του που προσπαθούσαν να τον συνετίσουν.

Χθες, γύρω στις 6.00 το απόγευμα, ο 14χρονος είχε έναν έντονο καυγά με τον πατέρα του ο οποίος αφού κατέβασε τον γενικό μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και του είπε “τέρμα το internet, από εδώ και πέρα ο υπολογιστής θα είναι σε κεντρικό σημείο στο σπίτι και θα τον χρησιμοποιείς μόνο για τα μαθήματά σου, θα ασχολείσαι με το σχολείο σου και τους φίλους σου”.

Ο έφηβος αντέδρασε και οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Κάποια στιγμή το παιδί μέσα στη σύγχυσή του, άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και το έριξε στο κεφάλι του πατέρα του. Στη συνέχεια του εκσφενδόνισε και ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Μόλις ο 14χρονος είδε τον πατέρα του μέσα στα αίματα, θόλωσε και βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφος της πολυκατοικίας που βρίσκεται το σπίτι.

Σύμφωνα πάντως με μια άλλη εκδοχή το παιδί μπήκε στη μέση του καυγά των γονιών του για να προστατέψει τη μητέρα του και έτσι τραυμάτισε τον πατέρα του. Οπως δήλωσε στο Newsit γείτονας που μένει στην ίδια πολυκατοικία, οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού που είναι χωρισμένο, ήταν συχνοί και τους άκουγαν στην γειτονιά.

Για καλή του τύχη ο 14χρονος κατά την πτώση του έπεσε στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και έτσι απεφεύχθη το μοιραίο.

Ολη η γειτονιά βγήκε στο δρόμο. Οπως δήλωσε κάτοικος στο Newsit το παιδί  φώναζε “αφήστε με να πεθάνω”. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 14χρονο στο Παίδων.

Εκεί διαπιστώθηκε πως το παιδί έχει κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του όμως ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε