Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καιρός: Κακοκαιρία – εξπρές με βροχές και καταιγίδες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βροχές και καταιγίδες φέρνει ο καιρός σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας. Το μέτωπο όμως σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα… περάσει γρήγορα και από αύριο ο καιρός φτιάχνει και πάλι.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι και από τα δυτικά σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη νύχτα στη Θράκη, ενώ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία το απόγευμα θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Από το βράδυ και από τα βόρεια σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 που από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 09 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και σταδιακά 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 που σταδιακά θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από αργά το βράδυ τοπικά θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: στα βόρεια νότιοι 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: αραιές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 που σταδιακά θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 που αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα.Θερμοκρασια: από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου.

 

 

Πρόγνωση για την Πέμπτη 02-03-2017

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, α νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς στα βορειοανατολικά πρόσκαιρα ισχυρές και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ πουΒαθμιαία από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε