Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Συνεχίζονται οι μπόρες – Που θα βρέξει

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Μάιος συνεχίζει να είναι … ανοιξιάτικος και να φέρνει μπόρες σε πολλές περιοχές της χώρας. Δείτε που θα βρέξει σήμερα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 14 ως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους στη Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες θα είναι ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από τα βόρεια σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και από τις βραδινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά την διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα βόρεια θα ενταθούν.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 27-05-2017

Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσειςΚαιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά με βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά ισχυρές στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρη εξασθένηση τις βραδινές ώρες.Ανεμοι: στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στο ΑιγαίοΜεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε πτώση.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε