Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα!

καιρός
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Παρασκευή 29.09.2017, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Που περιμένουμε βροχές.

Ο καιρός αφήνει για τα καλά πίσω του το καλοκαίρι! Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και την κρήτη προβλέπει η ΕΜΥ. Ακόμη, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα νότια, όπου τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι πιθανόν ισχυρά.

Άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως σα ανατολικά.

Καιρός: Αναλυτική πρόβλεψη για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Πρόβλεψη για τον καιρό: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Πρόβλεψη για τον καιρό: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο όπου τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι ισχυρές. Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. ΣτηνΉπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Πρόβλεψη για τον καιρό: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Πρόβλεψη για τον καιρό: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Πρόβλεψη για τον καιρό: Γενικά αίθριος. Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Αθήνα

Πρόβλεψη για τον καιρό: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Πρόβλεψη για τον καιρό: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις