Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αηδία! Αυτό ήταν μέσα στο ρόφημά της! [pics]

Αηδία! Αυτό ήταν μέσα στο ρόφημά της! [pics]

Αρρώστησε μητέρα από τη Νέα Υόρκη μετά από αυτό που βρήκε μέσα σε νερό καρύδας. Η Barbara Kline πιστεύει ότι ήταν κάποιο είδος ζώου και κατάπιε μέρος του κατά λάθος ενώ έπινε το Vita Coco Pure Coconut Water.

“Αισθάνομαι άρρωστη και πονάει το στομάχι μου ακόμα και με το να μιλάω για αυτό. Ξέρω ότι υπάρχει κάποιο είδος ζώου εκεί μέσα. Μου είπαν ότι μοιάζει με ποντίκι, με καλαμάρι και πολλά άλλα πράγματα για αυτό θα ήθελα να το εξετάσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι τα προϊόντα πιάνουν μούχλα και πολλές φορές χαλάνε αλλά αυτό ήταν πολύ για μένα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως ήταν σε καλή κατάσταση όταν το πήρε σπίτι και το έβαλε στο ψυγείο της. “Το κούνησα, το άνοιξα έβαλα ένα καλαμάκι και το ήπια. Αμέσως έβγαλα όλο το νερό. Το κούνησα γιατί άκουσα κάτι να χτυπάει μέσα. Το άνοιξα με ένα μαχαίρι και ανακάλυψα αυτό. Υπήρχαν 4 – 5 και κατάπια το ένα από αυτά. Αμέσως έκανα εμετό ενώ η διάρροια σταμάτησε την Παρασκευή”.

Η Barbara Kline ανέβασε φωτογραφίες στο facebook που πλέον κάνουν τον γύρο του κόσμου, με εκπρόσωπο της Vita Coco να δηλώνει πως έχουν επικοινωνήσει μαζί της πολλές φορές από τις 26 Απριλίου. “Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα τα ερωτήματα των καταναλωτών και τα θέματα ποιότητας των προϊόντων και ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα έχουμε πρωτόκολλα για τη σωστή διερεύνηση των ποιοτικών ερευνών. Ζητήσαμε πληροφορίες για το προϊόν ώστε να μπορέσουμε να αναφέρουμε το ζήτημα στον ποιοτικό έλεγχο και να το διερευνήσουμε περαιτέρω αλλά πήραμε μόνο αυτές τις πληροφορίες στις 5 Μαΐου. Εξετάζουμε διεξοδικά τους ισχυρισμούς της ώστε να τη βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Πηγή: Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε