Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έκανε έρωτα με μαθητή της όταν ο άντρας της έκανε το μπάτσελορ!

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έκανε έρωτα με μαθητή της όταν ο άντρας της έκανε το μπάτσελορ!

Με δάκρυα στα μάτια άκουγε την ποινή της μια πρώην καθηγήτρια Αγγλικών στο δικαστήριο. Η 29χρονη Sara Domres καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή, μπήκε στη λίστα δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων και απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον μαθητή και την οικογένειά του.

 

Η πρώην δασκάλα, που δεν είχε ποινικό μητρώο, παραδέχτηκε τον Αύγουστο πως έκανε έρωτα με 16χρονο μαθητή της στην τάξη. Η Domres αναφερόταν συχνά στον 16χρονο ως “baby boo” στα 1.100 μηνύματα που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

“Baby Boo, σε αγαπώ τώρα και για πάντα! Σε παρακαλώ να είσαι δικός μου τώρα και για πάντα! Πάντα το μωρό σου! P.S. Καλή τύχη με το τεστ σου :)”, του είχε γράψει σε ένα από τα μηνύματα. Ο μαθητής είπε ότι η πρώτη τους ερωτική επαφή έγινε σε πάρκινγκ τον Ιούλιο του 2015 και ενώ ήταν μόλις 16 ετών.

Ενώ η Sara Domres παραδέχτηκε πως έκανε έρωτα μαζί του μόνο δύο φορές, εκείνος είπε ότι είχαν σεξουαλική επαφή 10 – 15 φορές. Είπε μάλιστα πως έκαναν σεξ σε μοτέλ τη νύχτα που ο άντρας της έκανε το μπάτσελορ πάρτι του τον Οκτώβριο του 2015.

Οι ερευνητές βρήκαν ότι το τηλέφωνο του ανήλικου είχε συνδεθεί με το WiFi του μοτέλ την ίδια ημερομηνία που η Sara Domres είχε κάνει κράτηση σε δωμάτιο. Είπε επίσης στην αστυνομία ότι η δασκάλα του του έστελνε selfies ενώ ήταν στον μήνα του μέλιτος.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε