Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτη φωτογραφία! 7χρονος με σύνδρομο Down έβγαλε τον φύλακα άγγελό του

Απίστευτη φωτογραφία! 7χρονος με σύνδρομο Down έβγαλε τον φύλακα άγγελό του

Άφωνοι από τη φωτογραφία που τράβηξε ο γιος τους οι γονείς του 7χρονου Aasher Liles με σύνδρομο Down.

Ο μικρός Aasher Liles έβγαλε μια φωτογραφία του φύλακα άγγελού του με το κινητό της μητέρας του Kerri σε μια πτήση από το Χιούστον στο Τέξας. Όταν της επέστρεψε το κινητό και κοιτούσε τις φωτογραφίες που έβγαλε έμεινε έκπληκη από αυτό που είδε στις φωτογραφίες της.

“Χθες πετούσαμε στο Χιούστον και ο 7χρονος γιος μου, που άρχισε πρόσφατα να έχει εμμονή με τις φωτογραφίες, ήθελε να βγάλει φωτογραφίες από το παράθυρο. Αφού έβγαλε μερικές, πήρα πίσω το κινητό μου για να σβήσω ορισμένες επειδή δεν είχα πολύ χώρο στη μνήμη. Ενώ τις διέγραφα έπεσα πάνω σε μία από τα σύννεφα και τα φτερά του αεροπλάνου.

Ξέραμε εδώ και καιρό ότι ο AAsher έχει έκτη αίσθηση σχετικά με τις ανάγκες των άλλων. Είτε πρόκειται για αγκαλιά είτε για χαμόγελο. Απλά φαίνεται να θέλει να βοηθά ξένους που έχουν ανάγκη. Θα μας ενημερώσει όταν δει κάτι δείχνοντας και χτυπώντας τα χέρια του σαν φτερά. Έτσι γνωρίζουμε ότι μπορεί να δει αγγέλους που τον περιβάλλουν. Πιστεύω ότι κατάλαβε τον άγγελό οτυ έξω από το παράθυρο εκείνη τη μέρα για να τον καθησυχάσει στην ανώμαλη προσγείωση”, τόνισε στο Chron.com η μητέρα του 7χρονου.

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε