Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έπιασε τον άντρα της με ζευγάρι στο κρεβάτι! Τους σκότωσε όλους!

Έπιασε τον άντρα της με ζευγάρι στο κρεβάτι! Τους σκότωσε όλους!

Από 23 έως 29 χρόνια στη φυλακή θα πρέπει να εκτίσει η 42χρονη Crystal Leah Gambino που ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της και ένα ζευγάρι.

Η 42χρονη, που ομολόγησε την ενοχή της για το τριπλό φονικό, είχε πιάσει τον 40χρονο σύζυγό της Giovanni James Gambino στο κρεβάτι με τον 39χρονο Geoffrey Gilliland και την 33χρονη Stephanie Sanchez τον Φεβρουάριο του 2016.

Ήταν ο γαμπρός της που κάλεσε τις αρχές μετά το συμβάν είπε στην αστυνομία πως η Gambino έβαλε το πτώμα της 33χρονης σε ένα καρότσι και το μετέφερε στην πίσω αυλή του σπιτιού για να το κάψει.

“Η νύφη μου είπε στην οικογένειά της πως σκότωσε τον άντρα της. Τον έπιασε να κοιμάται με άλλη γυναίκα. Τους είπε ότι ξεφορτώθηκε τα πτώματα και πως μάζεψε τους κάλυκες. Είπε ότι έβγαλε το πτώμα της γυναίκας με καρότσι και το πήγε στην αυλή να το κάψει” είπε στις αρχές.

Τα τρία πτώματα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν στην κρεβατοκάμαρα, με τις αρχές να μην επιβεβαιώνουν αν το πτώμα της Stephanie βρέθηκε στην αυλή ή αν η Gambino σκόπευε να το μεταφέρει εκεί.

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Gambino και ο σύζυγός της είχαν αποκτήσει ένα παιδί μαζί και η σχέση τους ήταν θυελλώδης. Το 2009 του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, διεκδικώντας την επιμέλεια του παιδιού τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε