Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε το καυτό ειδύλλιο αλλά μετάνιωσε! Διέγραψε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram!

Επιβεβαίωσε το καυτό ειδύλλιο αλλά μετάνιωσε! Διέγραψε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram!

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του δεσμού της, η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον πρώην αθλητή με μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μετάνιωσε ωστόσο γρήγορα και διέγραψε τη φωτογραφία που ανέβασε!

Φαίνεται τελικά πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez δεν είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους. Η 47χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μια αγαπησιάρικη φωτογραφία τους στο Instagram την κυριακή αλλά τη διάγραψε λίγο αργότερα.

Στη selfie φαίνεται καθαρά το πρόσωπο της Λατίνας τραγουδίστριας, ενώ το πρών αστέρι του μπέιζμπολ ίσα που διακρίνεται, με το πρόσωπό του να είναι κρυμμένο από τα μαλλιά της. Το νέο καυτό ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακό του στις Μπαχάμες σε μια ρομαντική απόδραση που συνδυάστηκε με την ομιλία του Alex Rodriguez στο Global Forum Miami για το Wharton School of Business.

“Στον A-Rod πάντα άρεσε η ομορφιά και η προσωπικότητα της Jennifer Lopez”, τόνισε πηγή για τον πρώην παίκτη των Yankees. “Είναι το κορίτσι των ονείρων του”. Ενθουσιασμένη όμως φαίνεται να είναι και η 47χρονη τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της από τον ράπερ και πρώην της Ριάνα Drake.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε