Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ετοιμάζει τη… μεγάλη επιστροφή ο Ντομινίκ Στρος Καν;

ΦΩΤΟ REUTERS

Πέρασε μήνες ολόκληρους σε… σιγή ασυρμάτου. Αλλά φαίνεται ότι κι αυτός ο εφιάλτης φτάνει στο τέλος του. Σιγά σιγά, ο DSK ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή.

Όχι, για την ώρα, ούτε θα ξαναμπεί στον στίβο της πολιτικής ούτε τίποτα. Θα πυκνώσει όμως τις παρουσίες του σε συνέδρια για την οικονομία, αφήνοντας την «απομόνωση» του (πολυτελέστατου κατά τ’ άλλα) διαμερίσματός του στην Place Vendome του Παρισίου.

Στις 9 Μαρτίου, ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα μιλήσει για το όραμά του για την παγκόσμια οικονομία σε διάλεξη που διοργανώνει το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Θα είναι η τρίτη φορά που ο DSK θα μιλήσει για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα οικονομικό φόρουμ και ακολούθησε μια ομιλία στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση της U40.

Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγάλη επιστροφή του Ντομινίκ Στρος Καν στα κοινά. Και μέσα από αυτή την επιστροφή, θα σχεδιάσει και την υπερασπιστική γραμμή ενόψει τις δίκη του, στις ΗΠΑ, για την υπόθεση Ντιαλό και την κατηγορία περί σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της 32χρονης καμαριέρας. Οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, αλλά οι δυο πλευρές “θα τα πουν” στα αστικά δικαστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζεράρ Ντεπαρντιέ όπως λέμε… Ντομινίκ Στρος Καν

Στρος Καν: Δεν εφαρμόστηκε σωστά η στρατηγική μου για την Ελλάδα

Βίντεο με όλα όσα έγιναν στο Sofitel – Πως παγίδευσαν τον Στρος Καν

Υπέρ της διαγραφής του ελληνικού χρέους τάχθηκε ο Στρος-Καν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε