Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Φρίκη! Βίασε και πυρπόλησε 15χρονη στην ταράτσα του σπιτιού της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 15χρονο κορίτσι στο Νέο Δελχί. Η ανήλικη βιάστηκε και πυρπολήθηκε στην ταράτσα του σπιτιού της οικογένειάς της.

Η επίθεση αποτελεί ένα από τα πολλά πρόσφατα κρούσματα βιασμών σε βάρος γυναικών ή παιδιών στην Ινδία. Η κατακραυγή της κοινής γνώμης μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία νεαρής κοπέλας πριν από τρία χρόνια. Εκείνη η υπόθεση είχε μάλιστα οδηγήσει σε αυστηρότερους νόμους για την πρόληψη παρόμοιων εγκλημάτων.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 20χρονο για βιασμό και απόπειρα να κάψει ζωντανή την ανήλικη τη Δευτέρα στο χωριό Tigri κοντά στο Νέο Δελχί, σύμφωνα με τον Yadram Singh από το αστυνομικό τμήμα Bisrakh.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τον Yadram Singh, είχε εγκαύματα στα χέρια και κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επίθεση σε ανήλικο και πρόκληση σοβαρής βλάβης. Η ανήλικη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει σοβαρά εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης είχε εγκαύματα στο 95% του σώματός της.

Στην έκθεσή του για την υπόθεση ο Yadram Singh περιγράφει πώς βρήκαν την ανήλικη οι γονείς της με σοβαρά εγκαύματα όταν την άκουσαν να ουρλιάζει από την ταράτσα λίγες ώρες πριν από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η 15χρονη αργότερα είπε στην αστυνομία πως ο δράστης που την παρακολουθούσε για μήνες τη βίασε, την ξυλοκόπησε και της έβαλε φωτιά.

Πηγή: Smh

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε