Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Φρίκη! Χρησιμοποίησαν 17χρονη σαν “δόλωμα” και τη βίασαν 2η φορά

Φρίκη! Χρησιμοποίησαν 17χρονη σαν “δόλωμα” και τη βίασαν 2η φορά

Με τον πιο σκληρό τρόπο πλήρωσε την αποτυχία της αστυνομίας μια 17χρονη στην Ινδία.

Η ανήλικη βιάστηκε δεύτερη φορά μετά το σχέδιο των αρχών να τη χρησιμοποιήσουν σαν “δόλωμα” για να πιάσουν τους δράστες.

Δύο άντρες την είχαν σύρει στο δάσος και τη βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού όταν στις 7 Ιουλίου πήγε να συναντήσει κάποιον που γνώρισε στο Facebook.

Η ανήλικη κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, αναφέροντας πως ο ένας εκ των δραστών κατέγραψε τον βιασμό και την απείλησε με το βίντεο.

Οι αρχές αποφάσισαν να τη χρησιμοποιήσουν σαν δόλωμα για να συλλάβουν τους δράστες, αλλά έχασαν τα ίχνη της κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και τη βίασαν ξανά.

“Είναι λάθος να χρησιμοποιείται ένα θύμα και ειδικά ένα ανήλικο θύμα σαν δόλωμα”, σημείωσε ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Vishwas Patil.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα σε ένα κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό, με την αστυνομία να δέχεται σφοδρή κριτική για την αποτυχία που είχε τραγικά αποτελέσματα.

Ο αξιωματικός Vinod Ejjapwar που ηγήθηκε της επιχείρησης έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα εξεταστούν οι ευθύνες του στην υπόθεση.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε