Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

George Michael: Κηδεύτηκε σε στενό κύκλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ, περισσότερο από τρεις μήνες μετά από το θάνατό του ανήμερα τα Χριστούγεννα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία και η ταφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ τελέστηκαν σήμερα. Η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι παρέστησαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους γιο, αδελφό και φίλο» διευκρίνισε η οικογένειά του.
«Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα, σήμερα, ο πρώην σύντροφος του, Fadi Fawaz, είχε αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία εκκλησίας, χωρίς να γράφει κάτι… φουντώνοντας έτσι τις φήμες για την κηδεία του τραγουδιστή.

Στις αρχές Μαρτίου η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών την 25η Δεκεμβρίου 2016, οφείλεται σε «φυσικά αίτια».

Το τελικό πόρισμα προσδιόρισε ως αιτία θανάτου τη “διατακτική καρδιομυοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδη διήθηση του ήπατος”.

Η νεκροψία-νεκροτομή είχε αποδειχθεί ατελέσφορη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι χρονοβόρες τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Τζορτζ Μάικλ, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ο θάνατός του οφειλόταν σε χρήση ναρκωτικών ή άλλων χημικών ουσιών.

Πηγή: BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε