Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πασίγνωστος τραγουδιστής την κόλλησε έρπη γεννητικών οργάνων! Αποζημίωση μαμούθ!

Πασίγνωστος τραγουδιστής την κόλλησε έρπη γεννητικών οργάνων! Αποζημίωση μαμούθ!

Με 1,1 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωσε το 2012 ο ποπ τραγουδιστής Usher πρώην σύντροφό του που κόλλησε έρπη των γεννητικών οργάνων.

Τα δικαστικά έγγραφα, που δημοσιεύτηκαν από το Radar Online, αναφέρουν ότι ο 38χρονος τραγουδιστής Usher, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Usher Raymond IV, διαγνώστηκε με έρπη των γεννητικών οργάνων μεταξύ 2009 – 2010. Σε ένορκη δήλωση της καταγγέλλουσας αναφέρεται ότι ο Usher ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της χωρίς προστασία και χωρίς να της έχει αποκαλύψει ότι είχε τη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσο.

Σύμφωνα με νόμο της πολιτείας της Καλιφόρνια όπου κατοικεί ο Usher είναι παράνομο να μεταδίδεται συνειδητά ή απερίσκεπτα μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Ο τραγουδιστής αργότερα αρνήθηκε ότι είχε έρπη στα γεννητικά όργανα και πως έγινε καλά, με αποτέλεσμα εκείνη να συνεχίσει τη σχέση τους. Η ενάγουσα αργότερα διαγνώστη με έρπη στα γεννητικά όργανα και γέμισε κολπικές πληγές.

Ο Usher δεν έχει ακόμα προβεί σε δήλωση για το ζήτημα, με τον βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη να καταβάλει στον λογαριασμό της ενάγουσας 2,754 για ιατρικά έξοδα και έβαλε τον γιατρό του να την ενημερώσει πως ήτνα πράγματι φορέας της ασθένειας. Φέρεται να κόλλησε έρπη στα γεννητικά όργανα περίπου την εποχή 2009 – 2010 που έβγαινε το διαζύγιό του από την Tameka Foster που τον κατηγόρησε για απιστία.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι αισθάνεται πως έχει καταστραφεί η υγεία και το σώμα της και πως έχει υποστεί σοβαρές συναισθηματικές διαταραχές και έπεσε σε κατάθλιψη γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει θεραπεία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε